HVE bestaat 50 jaar!
24697_Te-koop-bord-Hoekstra-en-van-Eck.jpg

Nieuws Hoekstra & van Eck

Lees hier de laatste ins en outs van Hoekstra & van Eck.

Berichten over ons of de woningmarkt, verzekeringen of hypotheken in het algemeen.

 

Ruud Orbon: "NVM jaagt op Twitter-accounts Hoekstra en van Eck Makelaars"

Het is zover. Het jachtseizoen is bij de NVM geopend. Het licht is eindelijk aangegaan en het belang van een twitteraccount of twitternaam wordt ingezien. Een aantal NVM makelaars zijn door de NVM gevraagd om het door hun gevoerde twitteraccount te deactiveren. Om de eenvoudige reden dat er drie letters in staan. Je weet wel welke drie ik bedoel

Lees het volledige blog op DeScherpePen
>>>

De landelijke pers heeft het bericht ook opgepakt:

Financieel Dagblad: Koepelorganisatie NVM wil niet dat makelaars de drie letters van haar naam gebruiken in twitteraccounts. Makelaars Hoekstra & Van Eck en Hendriks Groep (samen 25 kantoren) kregen er een dringende brief over, zegt e-commercemanager Ruud Orbon (31)
>>>

Reactie van de NVM: Lettercombinatie NVM in combinatie met plaatsnaam

De NVM heeft een aantal leden aangeschreven over het gebruik van twitteraccounts waarbij gebruikt wordt gemaakt van de lettercombinatie 'NVM' in combinatie met een plaatsnaam, zoals bijvoorbeeld nvmarnhem en nvmnijmegen.

Dit schrijven heeft inmiddels de landelijke media bereikt. Daarin wordt gesuggereerd dat de NVM de rol van de sociale media onderschat >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: Makelaar, Makelaardij, Huis kopen, verkopen, Ruud Orbon, E-commerce, E-business, Ecommerce, Ebusiness, mananager, Social Media, Twitter, Facebook

Actueel nieuws

 1. De kracht van specialisatie en samenwerking

  27-2-2018

  Hoekstra & van Eck Makelaardij en De Hypotheekshop onder één dak in Haarlem

  Vanaf 1 maart is De Hypotheekshop te vinden in hetzelfde pand als Hoekstra & van Eck Makelaars aan het Spaarne. Deskundige adviseurs staan klaar om klanten van op maat gemaakte adviezen te voorzien. “De samenwerking tussen de makelaars van Hoekstra & van Eck en hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop blijkt steeds weer een gouden combinatie. De scheiding van taken werkt prettig voor onze klanten: voor elke stap in het proces een specialist op afroep. Dat past perfect in de filosofie van de Hoekstra en Van Eck Groep,” vertelt Erkend Hypotheekadviseur Nathalie Tobio de Koning.

 2. naar boven

  Frisse aanpak leidt opnieuw tot marktleiderschap

  27-2-2018

  In mei 2014 opende Hoekstra & van Eck een nieuwe vestiging in Heerhugowaard. In combinatie met De Hypotheekshop bestormden ze de markt met de verfrissende aanpak waar Hoekstra & van Eck om bekend staat: actief klantcontact, digitale dossiers voor de klant, meer dan 14 uur bereikbaarheid per dag, inzet van alle mogelijke (sociale) media, snelle afhandeling en alle diensten en woonzaken onder één dak te regelen.

 3. naar boven

  Goede verkoopopbrengsten, maar nu?

  12-2-2018

  Het afgelopen jaar zijn de prijzen op de woningmarkt met 9,1% enorm gestegen. Dit heeft ervoor gezorgd dat een gemiddelde woning nu 269.000 euro kost. Ruim een kwart van de woningen wordt boven de vraagprijs verkocht.

 4. naar boven

  Erfrechtplan opstellen? Wij maken het makkelijk(er).

  11-2-2018

  Niemand denkt graag na over wat er allemaal geregeld moet worden om een overlijden van een dierbare goed te kunnen doorlopen. Tegelijkertijd heeft niemand er zin in om na afloop voor zeer onaangename verrassingen te komen staan. Dat vraagt dus wel om een aantal handelingen vooraf, waardoor er achteraf geen problemen ontstaan.

  Een erfrechtplan zorgt ervoor dat de juiste erfgenamen benoemd zijn en dat de financiële zaken zo geregeld zijn dat er niet te veel erfbelasting moet worden betaald, of dat er hoge zorgvergoedingen afgedragen moeten worden. In Nederland heeft 70% van de mensen dit – nog – niet goed geregeld.