Aanbod
Erkend Financieel Adviseur logo

Onze hypotheekadviseurs in Heerhugowaard

Een huis kopen in Heerhugowaard is een grote stap. Of je nu voor het eerst een huis koopt of doorgroeit naar je droomhuis. Belangrijk is dat de hypotheek bij jouw situatie past en op jouw toekomst is berekend. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs bij De Hypotheekshop Heerhugowaard helpen je hier graag bij.

De Hypotheekshop Heerhugowaard
Meer weten over de hypotheekadviseurs vanDe Hypotheekshop Heerhugowaard

De Hypotheekshop Heerhugowaard

Stationsplein 34-36, 1703 WB Heerhugowaard

T 072 201 01 14

E heerhugowaard514@hypotheekshop.nl

Maandag-Vrijdag: 8.30 - 17.30 uur

Zaterdag: 10.00-15.00 uur (op afspraak)

Contact
naar boven

Nieuw in de verkoop in de regio Heerhugowaard 86woningen
in verkoop

Naar woningaanbod
naar boven
1037063_Hoekstra_Meest-verkopende-makelaars_landkaartje.png

De Hypotheekshop Heerhugowaard

Een huis kopen in de regio Heerhugowaard is een grote stap. Of je nu voor het eerst een huis koopt of doorgroeit naar je droomhuis. Belangrijk is dat de hypotheek bij jouw situatie past en op jouw toekomst is berekend. Bij De Hypotheekshop Heerhugowaard gaan wij samen met jou op zoek naar de hypotheek die perfect aansluit bij jouw situatie.

Als starter een huis huren of
Als starter een huis huren oftoch kopen?

Starter, waar begin je?

Je bent klaar voor de volgende stap, je eerste eigen huis in de omgeving van Heerhugowaard. Bij je eerste woning is het belangrijk om de volgende zaken goed op een rijtje te hebben; moet je gaan kopen of huren? Hoeveel kun je maximaal lenen? Wat komt er allemaal kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Hoe zit het met die lage hypotheekrente? De juiste hulp is belangrijk bij deze grote stap, De Hypotheekshop Heerhugowaard biedt je deze hulp graag.

Starters

Hypotheek meenemen of
Hypotheek meenemen ofoversluiten?

Verhuizen, en nu?

Je bent toe aan de volgende stap; een nieuwe woning in Heerhugowaard. Hoewel je al eerder een huis hebt gekocht, is het belangrijk om je ook nu weer goed te laten adviseren. Kun jij je hypotheek het beste oversluiten of meenemen? Kan je hypotheek verhoogd worden? Kun je eventueel dubbele maandlasten betalen? Welke kosten brengt verhuizen met zich mee? Onze hypotheekadviseur in Heerhugowaard is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en helpt je graag!

Verhuizen

1037069_Hypotheekshop_Hoekstra_van_Eck_Onafhankelijk-advies.jpg

Oversluiten, kan het goedkoper?

Besparen op je maandlasten zou natuurlijk ideaal zijn, maar is het ook mogelijk? Het kan voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten, maar wegen de kosten van het oversluiten ook op tegen de voordelen? Biedt oversluiten van de hypotheek je zowel op de korte als op lange termijn voordelen? Laten de voorwaarden van je huidige hypotheek oversluiten toe? Wij zoeken het graag voor je uit in Heerhugowaard!

Oversluiten

Wat kan ik maximaal lenen?

Voordat je op zoek gaat naar je droomhuis in Heerhugowaard is het handig om te weten hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo kun je gericht zoeken naar een droomhuis dat ook nog een binnen het budget past. Benieuwd hoeveel jij maximaal kunt lenen?

Wat kan ik maximaal lenen?

Wat gaat de hypotheek
Wat gaat de hypotheeknu kosten?

Wat worden mijn maandlasten?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel je maximaal kunt lenen, nog belangrijker is het om te weten hoeveel je dit maandelijks gaat kosten. Een eigen huis in Heerhugowaard is leuk, maar daarnaast wil je natuurlijk wel nog leuke dingen blijven doen. Het berekenen van je maandlasten kan erg ingewikkeld zijn. De hoogte van de maandlasten verschillen namelijk per hypotheek. Het is belangrijk dat de maandlasten makkelijk in je financiële plaatje passen. Onze hypotheekadviseurs in Heerhugowaard gaan graag met je om tafel zitten om zo samen te kijken voor de juiste hypotheekvorm en te zorgen voor passende maandlasten.

naar boven

Afspraak maken?

Plan afspraak
naar boven

Route & Bereikbaarheid