HVE bestaat 50 jaar!
Zoek in ons woningaanbod:
Aanbod
Naar woningaanbod (126)
naar boven Wie is de beste makelaar?

Jouw NVM makelaar in Almere

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Almere. Wij hebben als makelaar in Almere kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een verkoopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning in Almere. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop. Met een netwerk met honderden zoekers en het blijven vernieuwen zorgen wij ervoor dat je woning in Almere voor de beste prijs wordt verkocht.

Almere
Meer weten over de makelaars vanMakelaar Almere

Makelaar Almere

Midwaystraat 3, 1339 NM Almere

T 036 538 32 90

E almere@hoekstraenvaneck.nl

WhatsApp naar 06 13 18 43 41

Maandag-Vrijdag: 8.30 - 17.30 uur

Zaterdag van 10.00 - 15.00 uur (op afspraak)

Chatten elke dag tot 23.00 uur

Contact
via whatsapp
via whatsappGratis waardebepaling

Waarde van je huis in Almere weten?

  1. WhatsApp 'Wat is mijn huis waard?' naar 0613184341.
  2. Stuur foto's van je huis.
  3. Stuur het adres van je huis in Almere


161 huiseigenaren gingen je al voor

APP DIRECT 0613184341

Onze makelaars in Almere maken op basis van deze gegevens een waardebepaling. Binnen enkele dagen (vaak nog dezelfde) ontvang je de waardebepaling gratis via WhatsApp. Liever per mail? Stuur je adres en de foto's naar contact@hoekstraenvaneck.nl

Elk huis een optimale
Elk huis een optimalePresentatie

Huis verkopen in Almere

Om van de verkoop van een huis een succes te maken, dient de makelaar te beschikken over het totaalpakket. Het is een must dat de makelaar expert van de huizenmarkt in Almere is. Daarbij hoort hij te zorgen voor een optimale presentatie van de woning om op te vallen tussen het grote aanbod in Almere. Tot slot is het belangrijk dat de makelaar transparant en bereikbaar is; een verkoper hoort ten alle tijde te weten hoe het met de verkoop van het huis gesteld is. 
Welkom bij Hoekstra & van Eck Makelaars Almere.

Huis verkopen in Almere

Huis kopen in Almere
Huis kopen in AlmereZoek op stijl

Huis kopen in Almere

Een huis of appartement kopen is een belangrijke stap en daar helpen wij je graag bij! Het kan lastig zijn om jouw droomhuis te vinden tussen het aanbod in Almere. Wij hebben verschillende zoekmethodes ontwikkeld waardoor we deze zoektocht wat makkelijker voor je maken. Een huis is meer dan een hoop stenen en dat begrijpen onze makelaars. Zoeken op bepaalde elementen of sfeer kan bij ons in Almere!

Huis kopen in Almere

Hulp bij het zoeken van uw
Hulp bij het zoeken van uwDROOMHUIS

Hulp bij de koop van een huis in Almere

Er komen veel zaken kijken bij de koop van uw droomhuis in Almere. Mocht u bij een bezichtiging door liefde voor het huis verblind worden, is de kans groot dat u belangrijke zaken over het hoofd ziet. Onze aankoopmakelaar blijft scherp en helpt u hier graag bij. Ook staat onze aankoopmakelaar tijdens de onderhandelingen zijn mannetje. Zo zorgt hij ervoor dat u nooit te veel betaalt.

Gratis woonadvies

50 jaar vizier op de toekomst
50 jaar vizier op de toekomst
50 jaar voorop durven lopen
50 jaar voorop durven lopen
50 jaar vertrouwen op visie
50 jaar vertrouwen op visie

De makelaar die voorop durft te lopen

 Sinds 1967 grijpen we de nieuwste ontwikkelingen aan om het maximale rendement uit de verkoop van de huizen voor onze klanten te halen. Zo lanceerde Hoekstra & van Eck in 1997 als eerste makelaar een website. Funda volgde in 2001. Met de woningpresentaties blijft Hoekstra & van Eck voorop lopen. De persoonlijke en sfeervolle elementen als 'verkoper vertelt' en 3D rondleidingen met een VR-bril zijn ongeëvenaard. Klanten hebben bovendien altijd inzage in het verkoopdossier met de app 24/7 HVE want transparantie is een van de 5 kernwaarden van onze organisatie.

Hypotheek afsluiten
Hypotheek afsluiten

Hypotheekadvies

Droomhuis gevonden in Almere! En nu? Het afsluiten van de hypotheek is één van de meest belangrijke aspecten en kan soms erg complex zijn. Onze hypotheekadviseur geeft je graag persoonlijk en onafhankelijk advies zodat je een weloverwogen beslissing kunt maken en waar je in de toekomst profijt van zult hebben. Onze hypotheekadviseur helpt je graag met al je vragen over je hypotheek.

Onafhankelijk hypotheekadvies

Goed Verzekerd
Goed Verzekerd

Ben ik goed verzekerd?

Huis gekocht in Almere? Zorg dat het goed verzekerd is!
In Almere beschikken wij over een ervaren team van verzekeringsadviseurs en schadebehandelaars. Omdat wij een belangrijke speler in de financiële markt zijn, hebben wij goede afspraken kunnen maken met diverse verzekeraars. Zo hebben we bij sommige maatschappijen de bevoegdheid tot schade-uitkering. Wij garanderen dan ook een snelle afhandeling!

Meer weten over verzekeringen

naar boven

Wonen in Almere

VOOR WIE STAAN ONZE MAKELAARS IN ALMERE KLAAR?

Hendriks en Hoekstra & van Eck is de grootste en meest verkopende NVM-makelaar van Nederland. U kunt terecht op onze vestiging in Almere wanneer u; uw woning wilt gaan verkopen, een huis wilt gaan kopen, hypotheekadvies of verzekeringsadvies nodig heeft en woonachtig bent in:

- In Almere:
  • -Haven
- Plaatsen in de buurt van Almere:
  • Bussum
  • Lelystad
  • Naarden
  • Zeewolde
naar boven

Afspraak maken?

Plan afspraak
naar boven

Volg onze makelaars in Almere op social media

Wil je op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen? Volg onze makelaars in Almere op social media! Op onze kanalen vind je niet alleen ons nieuwste woningaanbod in Almere maar je blijft zo ook op de hoogte van het nieuws in makelaarsland. Ook kun je op onze social media terecht voor de leukste blogs, woontips, woonideeën en video's. Genoeg redenen om ons te volgen dus!

naar boven

Openingstijden en route

Je bent harte welkom op ons kantoor aan Midwaystraat 3. We zijn geopend van maandag t/m vrijdag 8.30 uur - 17.30 uur en op zaterdag op afspraak tussen 10.00 uur - 15.00 uur.

Telefonisch bereik je ons op werkdagen tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur op 036 538 32 90. Daarnaast kun je live chatten met een van onze medewerkers 7 dagen per week tot 23.00 uur. Je kunt ook gebruik maken van onze WhatsApp-service, te bereiken op: 06 131 843 41 of mailen naar almere@hoekstraenvaneck.nl.

Tot snel?

 

naar boven

Wie is de beste makelaar van Almere

Wie is voor u de beste makelaar in Almere?
Wie is de beste makelaar? Wij van Hoekstra & van Eck Makelaars adviseren de makelaars van Hoekstra & van Eck Almere. Maar ja, wij zijn dan ook overtuigd van onze makelaars en niet geheel onpartijdig. Gelukkig worden wij ook vaak beoordeeld. We worden zelfs het vaakst van de makelaars beoordeeld in bijna alle gebieden waar we werkzaam zijn.

Wat vindt u?
Wij zijn er trots op dat wij zo vaak beoordeeld zijn en u transparantie kunnen bieden. Wie is de beste makelaar geeft u zo een geloofwaardig cijfer. Dus zoekt u een makelaar? Kijk dan eerst op wieisdebestemakelaar.nl en bepaal zelf met welke makelaar u in zee gaat! U kunt ook hieronder op de beoordelingen klikken.