HVE bestaat 50 jaar!
Aanbod
Naar woningaanbod (18)
naar boven Erkend Financieel Adviseur logo

Onze hypotheekadviseurs in Enkhuizen

Een huis kopen in Enkhuizen is een grote stap. Of je nu voor het eerst een huis koopt of doorgroeit naar je droomhuis. Belangrijk is dat de hypotheek bij jouw situatie past en op jouw toekomst is berekend. Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs bij De Hypotheekshop Enkhuizen helpen je hier graag bij.

De Hypotheekshop Enkhuizen
Meer weten over de hypotheekadviseurs vanDe Hypotheekshop Enkhuizen

De Hypotheekshop Enkhuizen

Venedie 23, 1601 HA Enkhuizen

T 0228 20 00 20

E enkhuizen522@hypotheekshop.nl

maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur

Contact
1037094_Hoekstra_Meest-verkopende-makelaars_landkaartje.png

De Hypotheekshop Enkhuizen

Een huis kopen in de regio Enkhuizen is een grote stap. Of je nu voor het eerst een huis koopt of doorgroeit naar je droomhuis. Belangrijk is dat de hypotheek bij jouw situatie past en op jouw toekomst is berekend. Bij De Hypotheekshop Enkhuizen gaan wij samen met jou op zoek naar de hypotheek die perfect aansluit bij jouw situatie.

Als starter een huis huren of
Als starter een huis huren oftoch kopen?

Starter, waar begin je?

Je bent klaar voor de volgende stap, je eerste eigen huis in de omgeving van Enkhuizen. Bij je eerste woning is het belangrijk om de volgende zaken goed op een rijtje te hebben; moet je gaan kopen of huren? Hoeveel kun je maximaal lenen? Wat komt er allemaal kijken bij het afsluiten van een hypotheek? Hoe zit het met die lage hypotheekrente? De juiste hulp is belangrijk bij deze grote stap, De Hypotheekshop Enkhuizen biedt je deze hulp graag.

Starters

Hypotheek meenemen of
Hypotheek meenemen ofoversluiten?

Verhuizen, en nu?

Je bent toe aan de volgende stap; een nieuwe woning in Enkhuizen. Hoewel je al eerder een huis hebt gekocht, is het belangrijk om je ook nu weer goed te laten adviseren. Kun jij je hypotheek het beste oversluiten of meenemen? Kan je hypotheek verhoogd worden? Kun je eventueel dubbele maandlasten betalen? Welke kosten brengt verhuizen met zich mee? Onze hypotheekadviseur in Enkhuizen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en helpt je graag!

Verhuizen

1037097_Hypotheekshop_Hoekstra_van_Eck_Onafhankelijk-advies.jpg

Oversluiten, kan het goedkoper?

Besparen op je maandlasten zou natuurlijk ideaal zijn, maar is het ook mogelijk? Het kan voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten, maar wegen de kosten van het oversluiten ook op tegen de voordelen? Biedt oversluiten van de hypotheek je zowel op de korte als op lange termijn voordelen? Laten de voorwaarden van je huidige hypotheek oversluiten toe? Wij zoeken het graag voor je uit in Enkhuizen!

Oversluiten

Wat kan ik maximaal lenen?

Voordat je op zoek gaat naar je droomhuis in Enkhuizen is het handig om te weten hoeveel je maximaal kunt lenen. Zo kun je gericht zoeken naar een droomhuis dat ook nog een binnen het budget past. Benieuwd hoeveel jij maximaal kunt lenen?

Wat kan ik maximaal lenen?

Wat gaat de hypotheek
Wat gaat de hypotheeknu kosten?

Wat worden mijn maandlasten?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoeveel je maximaal kunt lenen, nog belangrijker is het om te weten hoeveel je dit maandelijks gaat kosten. Een eigen huis in Enkhuizen is leuk, maar daarnaast wil je natuurlijk wel nog leuke dingen blijven doen. Het berekenen van je maandlasten kan erg ingewikkeld zijn. De hoogte van de maandlasten verschillen namelijk per hypotheek. Het is belangrijk dat de maandlasten makkelijk in je financiële plaatje passen. Onze hypotheekadviseurs in Enkhuizen gaan graag met je om tafel zitten om zo samen te kijken voor de juiste hypotheekvorm en te zorgen voor passende maandlasten.

naar boven

Afspraak maken?

Plan afspraak
naar boven
naar boven

Route & Bereikbaarheid